Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Κινητικότητα: Ξεκίνησε στις 20 Απριλίου ο κύκλος του 2018

Συνολικά εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Κινητικότητα 785 προς μετάταξη και 332 προς απόσπαση θέσεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης: 

Το σύνολο των θέσεων των φορέων ανά κατηγορία / εκπαιδευτική βαθμίδα / σχέση εργασίας, κλάδο/ειδικότητα, που θα καλυφθούν με μετάταξη ή απόσπαση, η κατανομή αυτών ανά οργανική μονάδα, η έδρα αυτής, τα περιγράμματα θέσεων εργασίας, καθώς και τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου – Απογραφή (apografi.gov.gr) στην ηλεκτρονική διαδρομή: 
apografi.gov.gr –> Ε.Σ.Κ Κινητικότητα –> 1ος Κύκλος Κινητικότητας 2018, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

(https://apografi.gov.gr/index.php/esk/2-uncategorised/127-1oς-κύκλος-κινητικότητας-2018.html).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από την Παρασκευή 20 Απριλίου, να ανατρέξουν στο σχετικό πληροφοριακό σύστημα, την ηλεκτρονική εφαρμογή του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας, και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για μετάταξη ή απόσπαση.

Πιο συγκεκριμένα, οι εν λόγω θέσεις θα καλυφθούν από υπαλλήλους που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 3 του ν. 4440/2016 και πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής του άρθρου 4 παρ. 2-4 του ίδιου νόμου, με αίτηση που υποβάλλεται προς την Υπηρεσία υποδοχής μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας (ΕΣΚ) (https://hr.apografi.gov.gr) και εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης της Ανακοίνωσης στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», δηλαδή από 20/04/2018 έως και 05/05/2018.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...